UDFORSK FANØ

Oplev Fanø fra den bedste side hos Fanøbad Ferielejligheder.
Med placering midt i Vadehavet og kun 100 meter til stranden

FIND FERIELEJLIGHED

OPHOLD HOS
FANØBAD
FERIELEJLIGHEDER

FanøBad Ferielejligheder består af 65 forskelligt indrettede lejligheder og 8 dobbeltværelser. Indenfor, på vores fællesarealer, finder du poolbord, bordfodbold, bordtennis og indendørs legerum for de helt små. Udendørs mod vest finder du en stor udendørs halvlukket gård med liggestole, grill, bordtennis, legeplads til de mindre børn og en stor grøn plæne til alle former for spil eller ren afslapning i solen. Overfor ligger Danmarks eneste naturgolfbane, som også råder over minigolf samt udendørs baner med tennis og padel tennis, som kan lejes.

Stranden strækker sig 15 kilometer fra nordspidsen til sydspidsen af øen og der er derfor masser af plads til boldspil, sandskulpturer, gåture og selvfølgelig masser af svømning, når vejret er til det. Desuden er stranden ved FanøBad meget børnevenlig og en af Nordeuropas sikreste badestrande, hvor der roligt kan slappes af ved vandet, mens børnene leger sikkert i vandkanten.

Besøger I Fanøbad Ferielejligheder udenfor sommersæsonen er der også mange oplevelser i omgivelserne, såsom udflugter i skovene på cykel eller til fods eller en tur på stranden for at lede efter rav, som mange er heldige at finde hvert år.

HVAD VENTER DU PÅ?

BOOK DIt ophold PÅ FANØ
-I DAG

HVAD VENTER DU PÅ?

BOOK DIt ophold PÅ FANØ
-I DAG