OPLEVELSER
PÅ FANØ

Fanø er med sine kilometerlange sandstrande, særpræget natur, de smukke gamle skipper byer og mange fredede naturområder, som en helt anden verden. Sælerne ligger på sandbanken ved havnen og soler sig helt ugeneret, mens gaderne på den anden side af vejen stråler fra de mange farver, som pynter alle de gamle huse.

VELKOMMEN TIL FANØ

VELKOMMEN TIL
FANØ

Færgen mellem Esbjerg og Fanø er
en kort sejltur på kun 12 minutter.

Fanø er ferie for alle. Med vesterhav, brede sandstrande og store naturoplevelser.
Fanø er dragefestival, sæler, østers, rav, blokarts og meget mere.
Uanset om du er naturelskeren, livsnyderen, børnefamilien eller den aktive sportsudøver er Fanø, kun 12 minutter med færgen, den perfekte feriedestination.

Her ser du hyppigheden af færgeoverfarten.

 

DRAGEFESTIVAL 

Fanø Internationale Dragefestival er verdens største festival
 Her mødes over 5000 drageflyvere og flyver med deres flotte drager.

VELKOMMEN TIL
FANØS SMUKKE NATUR

Fanø er Vadehavets smukkeste ø
Med store naturoplevelser

Plantager med udsigtspunkter, strandenge med får og den 16 km lange, hvide strand. hvor man tager på sælsafari og unikke fugleture, som de kun findes på Fanø.

OPLEVELSER FOR ALLE

SØNDERHO

Den sydligste by, Sønderho, er bestemt også et besøg værd grundet de mange velholdte huse. På øens ældste spisested Sønderhokro, Fajancen, Hotellet eller Restaurant Nannas Stue, kan i slappe af med en måltid mad.

SKOVLEGEPLADS

For børnefamilier må I ikke gå glip af naturlegepladsen, som ligger på vej mod Sønderho, og som er en kæmpe legeplads med gode muligheder for grill, madpakker under tag med plads til hele familien.

BLOKART

Der er blokart på stranden, som alle kan prøve med en guidet-tur, der er østers ture, sælsafari, loppemarkeder, legepladser, kæmpe sandstrand, fuglekøjer, restauranter, barer og cafeer samt spændende butikker.

NORDBY

Øens største by, Nordby, huser en masse små spændende butikker og cafeer, hvor en hel dag sagtens kan gå med at vandre rundt i de små gader, besøg glaspusteren og slut af med en pandekage i byens Pandekagehus.

PÅ FASTLANDET

Med en færgetur på kun 12 minutter, er en tur til Legoland ikke langt væk. Der er også muligheder for at besøge Danmarks længste gågade i Esbjerg eller tage en tur i Fiskeri og Søfartsmuseet, som kun ligger 3 km. fra færgen på Esbjergs side. Eller tag en tur til Danmarks ældste by, Ribe, hvor både Vikingecenteret og det nye Vadehavscenter er en oplevelse værd.

HVAD VENTER DU PÅ?

BOOK DIt ophold PÅ FANØ
-I DAG

HVAD VENTER DU PÅ?

BOOK DIt ophold PÅ FANØ
-I DAG