VORES LEJLIGHEDER

GÅRDEN - STUEN

STUEN ETAGE - STORE LEJLIGHEDER

Lejlighederne er med 2½ værelser, med udgang fra stuen til en terrasse. Stort badeværelse med brusekabine, køkken og stue i et, samt et stort værelse. Lejlighederne har udsigt mod hhv. fælles området med legeplads og grillhus samt fredligt med udsigt mod syd og mod sportshallen.

 

GÅRDEN - 1. SAL

1. SAL - STORE LEJLIGHEDER

Lejlighederne er med 2½ værelse og på 68 m2, med udgang fra stuen til egen balkon. Stort badeværelse med brusekabine, køkken og stue ud i et samt et stort værelse. Her er udsigt mod hhv. fælles området med legeplads og grillhus samt mod syd og sportshallen.

 

SCANBYGNINGEN - STUEN

 STUEN

Lejlighederne ligger i stueetagen, dog hævet ca. 1 m. over jorden.
Lejlighederne er med 2 værelser, på 45 m² og er beregnet til 3 personer.
Sydvendt stue med køkken og badeværelse med brusekabine og desuden fælles antenne med 31 kanaler.

SCANBYGNINGEN - 1. SAL

1. SAL

Lejlighederne ligger på 1. sal, på 45 m2, med 2 værelser og beregnet til 3 personer. Både stue og soveværelse er med fransk altan. Sydvendt stue med køkken og badeværelse med brusekabine og desuden fælles antenne med 31 kanaler.
Lejlighederne er meget lyse og har udsigt ud over heden, golfbanen, klitter eller stranden.

SCANBYGNINGEN - 2. SAL

2. SAL

Lejlighederne er er med 2½ værelser på 54 m2, beregnet til op til 5 personer. Både stue og soveværelse er med franskaltan. Badeværelse med brusekabine. Sydvendt stue med køkken og trappe til hems.
Desuden har alle lejligheder fælles antenne med 31 kanaler og udsigt over heden, golfbanen, klitter eller stranden.

DOBBELTVÆRELSER

DOBBELTVÆRELSER

Dobbeltværelset er beregnet til 2 personer (2 voksne + 2 børn). Hems med 2 skummadrasser til 2 børn (5-12 år). Eget badeværelse med brus. El-kedel og mini køleskab. Værelset kan være med to separate senge, eller en enkelt 3/4 seng. Der er tv og internet på alle dobbeltværelser.

HVAD VENTER DU PÅ?

BOOK DIt ophold PÅ FANØ
-I DAG